Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

36 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület

Másfél szobás, erkélyes lakás parkolóval eladó!

Angyalföldön, a Szent László úton, 3 emeletes, társasház 1.emeletén, 51nm-es, erkélyes, 1+1 szobás, házközponti fűtéses, klímás lakás, udvari parkolóhellyel együtt eladó.

 

Az ház 2006-ban épült, az állapota a korának megfelelő, látszik rajta, hogy a lakóközösség gondját viseli. Az épületben 28 lakás van, lakóközösség barátságos, és a közös dolgokat érintő döntések meghozása könnyebb a kis létszámnak köszönhetően.

 

Az ingatlan jó állapotú, folyamatosan karbantartott, műszaki felújítás nem szükséges, egy tisztasági festés után költözhető. A nyílászárók szigeteltek, mindegyik redőnnyel ellátott. A burkolatok szintén jó állapotúak, stílusukban az épület korának megfelelőek. A fűtését és meleg vízellátást házközponti kazán biztosítja. A közös költség 22 000 Ft, amely tartalmazza a fűtés átalány díját is. 

 

A lakás elosztása ideális, hiszen minden helyiség az előszobából nyílik. A konyha jelenleg szeparált, mindössze egy átadó ablak nyílik belőle a nappali felé, így komolyabb ebéd-vacsora elkészítése is megoldható anélkül, hogy a többi lakót zavarnánk. A nappali tágas, a tájolása K-i, tehát minden körülmény biztosított ahhoz, hogy a reggeli kávénkat az erkélyen sütkérezve fogyasszuk el. A hálószoba külön bejáratú, így biztosítja a pihenni vágyó nyugalmát.

 

A városi életet leginkább megkeserítő probléma a parkolás. Mivel a lakás leendő vásárlója egy parkolóhelyet is kap az udvaron, biztonságban tudhatja majd az autóját, ráadasul nem kell parkolódíjat fizetni.

 

Angyalföld utcái manapság elegáns lakónegyedekké változtak, hiszen a környék rendkívül gyorsan fejlődik, rengeteg az új épület. Ennek köszönhetően nagy számban költöznek ide jólszituált, tehetős lakók. Mivel egyre erősebb a lakosság fizetőképessége, az elérhető szolgáltatások mennyisége és minősége szintén emelkedik. Így nem gond, ha sportolni, bevásárolni, vagy akár étterembe mennénk, mindent meg fogunk találni néhány percnyi távolságra.

 

A tömegközlekedés kiváló, a 14-es villamos, és a 30-as buszok megállója az épülettől 5 perc sétára található, így nem feltétlenül kell autóba ülni, ha a belvárosban van elintézni valónk.

 

Ajánlom elsősorban párok, vagy egyedülállók figyelmébe! A környéken zajló fejlesztések miatt ennek az ingatlannak a tulajdonosa biztos lehet benne, hogy a pénzét értékálló dologba fektette, illetve ha kiadásban gondolkodunk, a bérlő megtalálásával garantáltan nem lesz probléma.

 

Ne maradjon le, hívjon most!

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Szoba 23.8
Szoba 9.8
51 m2 alapterület
2 szoba
1. emelet

51 m2
2 Szoba
Tégla
Házközponti egyedi méréssel
1. Emelet
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés