Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület Frangepán köz

31 990 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület Frangepán köz

Újszerű másfél szobás lakás eladó a Frangepán közben!

Egy lakás nem csak a négyzetméterekről, a falakról, a burkolatokról és a festésről szól. Egy lakás igazi otthonná válik abban a pillanatban, ahogy az új tulajdonos saját világát valósítja meg a legtökéletesebb környezetben. Ez a Frangepán közi lakás a legtökéletesebb erre a célra!

 

Hogy miért?

 

Lokáció:
Csendes, tiszta és rendezett kis utcában található ez a lakás Frangepán közben, a 14-es villamostól 5 perc sétára.

 

Ház állapota:
A társasház 2005-ben épült, és folyamatos karbantartás mellett a mai napig szép a homlokzat, a garázs, a belső udvar és a parkosított kert is.

 

Szabadidő:
Nyilván elsősorban a munkahelyen való jelenlét tölti ki az emberek életét, de ne feledkezzünk meg a szabadidős tevékenységekről sem! Azon kívül, hogy a lakáshoz tartozik egy két személy számára tökéletes méretű erkély, egy hatalmas parkban is eltöltheti a feltöltődésre szánt időt, sőt a házban kialakított sporthelyiség is csak növeli a szabadidős lehetőségek listáját!

 

Lakás állapota:
A képek magukért beszélnek, hiszen a 2005-ben elkészült lakás folyamatosan karban volt tartva már-már felújított állapotnak is mondhatnánk, mindazonáltal egy frissítő festésen kívül nincs szükség újabb felújításra.

Délkeleti tájolásának köszönhetően, főleg a délelőtti időszakban világos, de ebben a jó hír, hogy a nyári délutáni kánikula nem forrósítja át a lakást és nyugodtan lehet élvezni a kellemes levegőt az erkélyen üldögélve.

 

Fiatal pároknak tökéletes választás, hiszen a munka után nincs jobb hely a pihenésre, ezen kívül, ha valaki kiadásban gondolkodik, akkor is remek befektetés!

 

Hívjon, nehogy lekésse!

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Nappali 22.5
Szoba 9.8
Fürdőszoba 4.1
WC 1.6
Konyha 7.7
Erkély 3.3
46 m2 alapterület
1 + 1 szoba
1. emelet
Jó közlekedéssel
Tehermentes

46 m2
1 + 1 Szoba
Tégla
Újszerű
Kiváló
Házközponti egyedi méréssel
Utcára
Részben bútorozott
1. Emelet
5
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Báthori János
üzletkötő

+36 20 355-9349
bathori.janos@ingatlan48.hu

Üzenetküldés