Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

37 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület

Akár egyetemista vagy, akár lakás-hotelt szeretnèl, ezt a kéglit imádni fogod!

Akár egyetemista vagy, akár lakás-hotelt szeretnèl, ezt a kéglit imádni fogod!

 

Terézvárosban, az Andrássy úttól egy sarokra, a Rózsa utcában eladó egy bérház udvarán található, különálló, 50 nm-es, másfèl szobás házikó.

 

Az ingatlan teljes körűen felújított és “nulla kilométeres”, azaz még nem volt használva. 

Az épület külső szigetelést kapott, a nyílászárók cseréje szintén megtörtènt. Gàz cirkó biztosítja a meleg vízellátást, illetve a padlófűtést, a nyári melegben klíma gondoskodik kellemes hőmérsékletről. Ami igazán különlegessé teszi ezt a lakást, az a fürdőszoba, ami tulajdonképpen egy olyan gőzkabin, amit a wellness szállodák is megirigyelhetnek. 

Bár társasházi lakásról beszélünk, sem alul, sem felül, sem oldalról nincs szomszéd, tehát az elhelyezkedés ideális, ha Airbnb lakásban gondolkodunk, hiszen a túristák nem fogjá zavarni a lakókat.

 

Környék

Az épület Budapest legismertebb látványosságai közelében áll, hiszen a Hősök terét, az Andrássy utat és a Városligetet minden túrista ismeri. Ennek köszönhetően a tulajdonosa biztos lehet abban, hogy értékes ingatlant vásárolt. A Liget közelsége a városi lét egy másik rákfenéjét kezeli, mégpedig a zöld terület hiányát. Ha kedvünk tartja 5 perc séta után a Városligetben lehetünk és kocoghatunk, kutyát sétáltathatunk, piknikezhetünk az árnyas fák alatt.

 

Közlekedés

A legkézenfekvőbb tömegközlekedési kapcsolat a Kodály köröndnél található kis földalatti, amivel néhány perc alatt a Deák téren lehetünk, a körút pedig gyalogos távolságra van az épülettől.

 

Ne maradj le, hívj most!

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Amerikai konyhás nappali
Szoba
WC
Fürdőszoba
50 m2 alapterület
11 szoba
Földszint

50 m2
11 Szoba
Tégla
Felújított
Felújított
Padlófűtés
Udvari
Földszint
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés