Eladó Téglalakás, Budapest, VI. kerület

48 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VI. kerület

3 szobás lakás eladó az Aradi utcában

A VI. Kerületben, Terézvárosban, a Kodály körönd közelében egy 3 szintes, jó állapotú, liftes társasház 3.emeletèn, felújított, nappali+2 hálószobás, étkező-konyhás lakás eladó

 

Az épület az 1900-as évek elejèn épült, 27 lakásos, körfolyosós polgári bérház. A lakóközösség kultúrált, a felújítások folyamatosak. A tető cseréje 2 éve történt, a homlokzat és a belső udvar jó állapotú.

 

A lakás teljes körű felújítása 2010-ben történt. A meleg vízellátást és a fűtést gàz cirkó biztosítja. A nyílászárók cseréje az udvar felőli oldalon megtörtént, az utca fronton viszont megtartották és felújították az eredeti ablakokat. Az ingatlan kiváló állapotban van, tisztasagi festés után költözhető.

 

Az elrendezését tekintve kifejezetten egy család számára lett kialakítva, hiszen az alaprajz egy nagy méretű konyhát, egy nappalit, két hálószobàt, valamint külön fürdőt és wc-t foglal magába, így akár 4 lakó is kényelmesen elfér.

A közlekedő falának megnyitásával 3 külön nyíló szobát kapunk, ami pedig bérbeadás céljára teszi alkalmassá a lakást.

 

Környék

Az épület Budapest legismertebb látványosságai közelében áll, hiszen a Hősök terét, az Andrássy utat és a Városligetet minden túrista ismeri. Ennek köszönhetően a tulajdonosa biztos lehet abban, hogy értékes ingatlant vásárolt. A Liget közelsége a városi lét egy másik rákfenéjét kezeli, mégpedig a zöld terület hiányát. Ha kedvünk tartja 5 perc séta után a Városligetben lehetünk és kocoghatunk, kutyát sétáltathatunk, piknikezhetünk az árnyas fák alatt.

 

Közlekedés

A legkézenfekvőbb tömegközlekedési kapcsolat a Kodály köröndnél található kis földalatti, amivel néhány perc alatt a Deák téren lehetünk, a körút pedig gyalogos távolságra van az épülettől.

 

A kialakítása miatt ajánlom elsősorban olyan családok részére, akiknek fontos a belvárosi környezet.

Ezen kívül ajánlom befektetők figyelmébe!

 

Ne maradjon le, hívjon most!

77 m2 alapterület
3 szoba
3. emelet

77 m2
3 Szoba
Tégla
Felújított
Felújított
Cirkó
Utcára
3. Emelet
3
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés