Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

45 000 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VII. kerület

Budapest belvárosának szerelmese? Befektetésre alkalmas ingatlant keres? Felújítandó szó hallatán kirázza a hideg? Bármelyik kérdésre IGEN a válasza, akkor megtaláltuk Önnek a megfelelő lakást.

 

A VII. kerület nyüzsgő szívében kínálunk megvételre egy 67 nm-es, világos, két szobás, felújított lakást nagypolgári épület II. emeletén. A jelenleg átlagos állapotú társasház a közeljövőben tervezi a homlokzatok felújítását.  A körfolyosóról nyíló saroklakás ablaki a belső udvarra néznek kimondottan csendessé, délkeleti tájolásnak köszönhető pedig világossá téve.

 

Az ingatlan néhány éve teljes felújításon esett át, melynek során megújult a villamos, víz és fűtésrendszer, új cirkó kazán és fűtőtestek kerültek beszerelésre, új hideg burkolatot kaptak a vizes helyiségek, kialakításra került a modern, gépesített konyha étkezővel. A kisebbik szobában egy rendkívül jól használható közel 10nm-es galéria kapott helyet, melynek japán fala ad intimebb életteret, alatta pedig gardrób helyiség szolgálja a praktikus tárolást. A nappaliba klíma enyhíti a nyári meleget.  A közös költség 18000 Ft/hó, mely magában foglalja a felújítási alapot, takarítást, szemét szállítást és a társasházi biztosítást. A közművek egyedi mérés alapján fizetendőek.

 

Közlekedési szempontból nem tudunk olyat mondani, ami ne lenne a környéken, metró, busz, villamos minden megtalálható séta távolságra, hiszen ez a BELVÁROS. Egyetemek, éttermek, kávézók, bevásárlási lehetőségek szintén adottak, hiszen ez a BELVÁROS.

Az ingatlan kiváló lehetőség azoknak, akik befektetnének, hiszen ez a lakás mindig kiadható lesz, a házban pedig a rövid távú bérbeadás is engedélyezett.

 

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Forduljon hozzám bizalommal!

67 m2 alapterület
2 szoba
2. emelet

67 m2
2 Szoba
Tégla
Felújított
Átlagos
Cirkó
Udvari
2. Emelet
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Leskó Márk

+36 70 442-2218
lesko.mark@ingatlan48.hu

Üzenetküldés