Eladó Téglalakás, Budapest, VII. kerület

28 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VII. kerület

Eladó 45 m2-es emeleti lakás!

Eladásra kínálom VII. ker., Nefelejcs utcában található 45nm-es lakásomat. A belmagasságnak köszönhetően kényelmes, megnyerő kis galéria kapott helyet a nappaliban. A lakás harmadik emeleti, egy téglaépítésű ház tiszta, rendezett körlépcsőházból nyílik. Csendes, nyugodt lakóközösséggel, kiváló infrastruktúrával és persze kiváló műszaki állapotban.

 

Műszaki állapot:

Az épület  1940-ben épült, 3 szintes, 24 lakásos társasház, külső és belső homlokzat egyaránt jó állapotú, tetőfelújítás néhány éve történt.

A nyílászárók és a parketta eredetiek, kifogástalan állapotúak.

A fűtést gáz konvektor biztosítja.

A közművek egyedi mérés alapján fizetendők.

A lakás utcára néz az ablakokból igazi budapesti panoráma tárul elénk.

 

Környék

A tér az északkeleti városrészek, és a belváros kelet–nyugat irányú forgalmának legfontosabb közlekedési csomópontja. A lakás ablakai alatt található 2-es és a 4-es metró állomása, a metró építésével párhuzamosan megvalósult a tér rendezése és komplex rehabilitációja is. Ennek köszönhetően máris érzékelhető a környező ingatlanok felértékelődés, amely minden valószínűség szerint tovább folytatódik.

 

Közlekedés

Ha kilépünk a lépcsőházból, kis sétával rögtön a Keleti pályaudvarhoz jutunk, ahol a 2-es illetve 4-es metróra, vagy vonatra szállhatunk. Ezen kívül a 24-es villamos, számos troli, vagy a 7-es, 173-as buszok is megállnak a térnél, ennek köszönhetően a város bármely pontja könnyen elérhető.

 

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Forduljon hozzám bizalommal!

 

45 m2 alapterület
1 szoba
3. emelet

45 m2
1 Szoba
Tégla
Felújítandó
Átlagos
Konvektor
Utcára
3. Emelet
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Leskó Márk

+36 70 442-2218
lesko.mark@ingatlan48.hu

Üzenetküldés