Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület

69 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VIII. kerület

Polgári elegancia az Egyetem közelében

A VIII. Ker., Tavaszmező utcában eladó egy 145 nm-es, 5 szobás, erkélyes, felújított lakás

 

Az épület az 1900-as évek elején épült, körfolyosós, 3 szintes polgári bérház. A legtöbb lakás nem lett felszabdalva, így a lakók száma alacsony. A ház jó állapotban van, a közösség a gondját viseli.

 

A lakás teljes körű felújítása 2011-ben történt, egy tisztasági festés után költözhető. A fűtésről és a meleg vízellátásról gáz cirkó gondoskodik.

 

Az alaprajz, a helyiségek elrendezése és mérete rengeteg lehetőséget rejt magában. Jelenleg az egyik helyiségben billiárdszoba működik, de természetesen az új tulajdonos neki tetsző módon rendezheti majd be. 

Megvannak az eredeti ajtókeretek, egy díszes cserépkályha és valamint egy fali kút, ezek a berendezési tárgyak a háború előtti időket idézik. 

Az egyik szobából erkély nyílik, ahová kilépve a sétálóutca, valamint az Óbudai Egyetem épületei láthatók. Igazi pesti belvárosi panorámát élvezhetünk, miközben a reggeli kávénkat, vagy az esti pohár borunkat fogyasztjuk.

 

Környék

Budapest belvárosának legnagyobb potenciált magában rejtő területe a Józsefváros. Az elmúlt években lezajlott értéknövekedés kedvezett az ingatlantulajdonosoknak, a belvárosban a négyzetméterárak az egekbe emelkedtek. Egyetlen kivétel maradt: a Józsefváros. Mivel itt még kedvező áron lehet lakáshoz jutni, egyre több vevő keresi ez itteni ingatlanokat. A bővülő keresletnek köszönhetően pedig a VIII. kerület hamarosan utól fogja érni a többi kerületet, így a lakás új tulajdonosa komoly értéknövekedésre számíthat.

 

A környék rohamléptekben felődik, a tereket felújítják, a régi házakat renoválják, és új épületek nőnek ki a földből. 

Az infrastruktúra kivàló, bevásárlási lehetőséget az Corvin plazaban, vagy a Rákóczi téri csarnokban találunk. 

Palotanegyedben, vagy az erzsébetvárosi “bulinegyedben” található szórakozóhelyek eléréséhez szintén nem szükséges metróra szállnunk.

A belvárost rend szerint egy betonrengetegnek képzeljük el, ahol a fű nem nő és madárhang nem hallatszik. Ebben az esetben ez nem igaz, hiszen a közelben található a Mátyás tér, illetve kicsit távolabb a II. János Pál Pápa tér a Józsefváros egyik legnagyobb parkja, ahol a környékbeliek rend szerint kocognak, vagy a padokon sütkéreznek, a gyerekek pedig a játszótéren foglalhatják el magukat.

 

Közlekedés

A 4-6-os villamos megállója a 32-esek terénél 5 perc sétával elérhető, a 9-es busz, 

 

Ajánlás

A lokációnak és az adottságoknak köszönhetően ez a lakás jó vàlasztás, ha családunknak szeretnénk megfelelő otthont biztosítani, hiszen minden, a kényelmes élethez szükséges szolgáltatás gyalogosan elérhető.

Ha bérbeadásban gondolkodunk, az egyetemek és a partyk közelsége miatt biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz problèma a bérlők megtalálásával.

Ha pedig munkahelynek szànjuk, a leendő ügyfeleink, kollégáink könnyen eljutnak majd hozzánk a körút közelségének köszönhetően, és egy előkelő, irodában fogadhatjuk őket.

 

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne habozzon, hívjon most!

 

145 m2 alapterület
5 szoba
2. emelet

145 m2
5 Szoba
Tégla
Átlagos
Cirkó
Utcára
2. Emelet
3
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés