Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület

78 500 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, IX. kerület

Belvárosi mégis csendes ingatlan

Családok és befektetők figyelem!

 

Eladásra kínálunk, egy egyedi paraméterekkel rendelkező nagyvárosi mégis csendes ingatlant!

 

Az ingatlan egyedi kialakítású, a nagy belmagasságnak köszönhetően, szintmegosztással két lakássá lett alakítva, tulajdoni lapon 58 m2 szerepel, az átalakítással nőt 116 m2-re a hasznos alapterület.

 

Az ingatlan a Ferenc körúton található a Corvin-negyed közvetlen szomszédságában, ezáltal a közlekedés kiváló. Az ingatlan egy belső udvaros nagypolgári házban található, a belső udvarra néző ablakok, továbbá az újonnan kicserélt hang-és biztonság védelmi ajtó és ablakok előnye, hogy hihetetlenül csendes és nyugodt, szinte teljes hangszigeteltséget biztosít az ott lakóknak.

 

Üzleti és nagy családi adottságairól a 3 és 2 fél szoba mellet, két fürdő és 3 wc gondoskodik, emellett a lakás két külön álló konyhával rendelkezik. A helyiségek két szinten helyezkednek el közös bejárattal. A felső szint teljesen elkülönül, mivel az alsó szintről egy zárt lépcsőn keresztül juthatunk fel emellett önálló konyhával, fürdővel és wc-vel rendelkezik.

 

Fenntartási költsége igen kedvező, hisz a közös költség díja 12.585.-Ft/hó, mely magában foglalja a korlátlan víz használatot, villany és fűtés általány költsége 22.000.-Ft/hó, a meleg vizet cirkó biztosítja a házban.

A ház udvara nemsokára zöld udvar lesz.

 

A házból kilépve néhány perc sétával elérhető a 4-6-os villamos, 3-as metró így gyorsan csatlakozhatunk a belváros forgatagához. A környéken bevásárló központ, boltok, mozi, kávézók, éttermek, iskolák, egyetemek.

 

Ajánlom olyan családok részére, akiknek fontos a belváros közelsége, illetve bérbeadásra is kiváló választás lehet.

 

Hívjon most!

116 m2 alapterület
5 szoba
Földszint

116 m2
5 Szoba
Tégla
Cirkó
Udvari
Földszint
3
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Párkányi Norbert

+36 70 466-0293
parkanyi.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés