Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület

41 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület

Törökvészen, panorámás, erkélyes, 3 szobássá alakítható lakás eladó!

A II. kerület egyik legszebb részén, Törökvészen, kínálunk megvételre egy 9 lakásos társasház 1. emeletén található napfényes, erkélyes, 63 nm-es felújítandó lakást.

 

A ház szépen gondozott kertjén keresztül a nemrégiben felújított lépcsőházból lépünk be a lakásba, melynek minden ablaka zöldre néz, erkélye panorámás kílátást biztosít.

 

Az ingatlan jól használható, világos terekkel rendelkezik, jelenlegi elosztása szerint egy nappaliból, szobából, külön étkezőből és konyhából, külön fürdőből és WC-ből, tárolóból illetve gardróbnak kialakított közlekedő részből áll, viszont átalakítással két szobás, amerikai konyha-nappalis ékszerdobozt is ki tudunk alakítani, de a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határokat.

 

Fenntartási költsége igazán kedvező, közös költsége 12.500 Ft.-/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást, a szemét szállítást, takarítást és a felújítási alapot, a további közművek egyedi mérés alapján fizetendőek, a téli melegről konvektorok gondoskodnak.

 

A környék biztosítja számunkra az igazi budai élményt, az ősfás dimbes-dombos utcák árasztják a nyugalmat. A közelben található óvoda, iskola, boltok. 

 

 A lakást ajánlom mindenkinek, aki lehetőséget keresi, hogy új életet kezdjen egy nagyszerű környéken egy remek adottságokkal rendelkező lakásban.

63 m2 alapterület
2 szoba
1. emelet

63 m2
2 Szoba
Tégla
Felújítandó
Konvektor
Kertre néző
1. Emelet
2
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés