Eladó Panellakás, Tatabánya

14 900 000 Ft

Eladó Panellakás
Tatabánya

Olyan lakást szeretne mely az ÖN egyéniségére van szabva?  Mutatok egy nagyszerű alapot, melyből álmai otthonát alakíthatja ki!


Tatabányán a Gál István lakótelep szívében található II. emeleti, 55 nm-es lakás, két külön nyíló szobával, beépített erkéllyel, ablakos konyhával várja új lakóját!

 

A legutolsó felújítás 10 éve történt, magában foglalta a konyha és fürdő felújítását, valamint a nyílászárók cseréjét. Az ingatlan használható állapotban van, így akár a felújítást ütemezve is el lehet végezni, úgy, hogy közben nem kell másikat bérelni.

 

Elhelyezkedés szempontjából a környék biztosít mindent az új tulajdonosok számára, amire a mindennapokban szükség lehet: üzletek, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár.  Aki aktív kikapcsolódásra vágyik, gyalogos közelségben találja a sportcsarnokot, illetve a Gyémánt fürdő bejáratát.

 

Budapestre ingázók számára ideális helyen található, mivel a vasútállomás 8 perc séta távolságra van, így tömegközlekedéssel egy óra alatt, autóval pedig 40 perc alatt elérhető a Főváros.

 

Ajánlom első lakásvásárlók figyelmébe!

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Szoba 17.9
Szoba 12
Fürdőszoba 2.4
WC 1
Előszoba
Konyha 6.5
Erkély 2.8
55 m2 alapterület
2 szoba
2. emelet

55 m2
2 Szoba
Panel
Felújítandó
Távfűtés
Utcára
2. Emelet
10
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés