Eladó Téglalakás, Budapest, VIII. kerület

39 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, VIII. kerület

Kifogástalan állapotú lakás eladó a Rákóczi térnél

A VIII.kerület közepén, a Rákóczi Térnél, felújított, liftes polgári házban, 53 nm-es, másfél szobás, napfényes, utcára néző, kifogástalan állapotú lakás eladó.

 

Az épület az 1900-as évek elején épült, körfolyosós, 5 szintes, 57 lakásos bérház. A lakóközösség jól áll anyagilag és gondját viseli a háznak, a felújítások folyamatosak. A tető, a vízvezetékek, és a külső homlokzat 2016-ban, a szennyvízcsövek és a bejárati kapu 2017-ben, a lépcsőház és az ereszcsatornák pedig idén lettek felújítva. A lift felújítását pedig már megszavazta a közgyűlés.

 

A lakás 2018-ban teljes körű gépészeti és esztétikai felújításon esett át. Mivel a tulajdonos saját célra újíttatta fel a lakást, minőségi anyagokat használt. A nappali burkolásához (a ma divatos és olcsó laminált padló helyett) szalagparkettát használt, és a falakat hangszigeteléssel látta el. Minden vezeték cseréje megtörtént, a villanyhálózat felújítása során három fázisú hálózat került kiépítésre, a fűtést termosztátos villanyradiátorok, a meleg vízellátást villanybojler biztosítja.

A hűtő, mosogatógép, páraelszívó, valamint a beépített főzőlap és sütő teljesen új, és a vételár részét képezi, és mindegyik berendezés garanciális.

 

Környék

Budapest belvárosának legnagyobb potenciált magában rejtő területe a Józsefváros.  A környék rohamléptekben fejlődik, a tereket felújítják, a régi házakat renoválják, és új épületek nőnek ki a földből. Egy 2018-ban kiírt pályázat alapján várható, hogy az utcát, ahol a szóban forgó ingatlan található, sétáló utcává alakítják, díszburkolattal látják el, és fasort telepítenek.

Az infrastruktúra kiváló, bevásárlási lehetőséget az Corvin plazaban, vagy a Rákóczi téri csarnokban találunk. 

Palotanegyedben, vagy az erzsébetvárosi “bulinegyedben” található szórakozóhelyek eléréséhez szintén nem szükséges metróra szállnunk.

A belvárost rend szerint egy betonrengetegnek képzeljük el, ahol a fű nem nő és madárhang nem hallatszik. Ebben az esetben ez nem igaz, hiszen a közelben található a Rákóczi tér, illetve kicsit távolabb a II. János Pál Pápa tér a Józsefváros egyik legnagyobb parkja, ahol a környékbeliek rend szerint kocognak, vagy a padokon sütkéreznek, a gyerekek pedig a játszótéren foglalhatják el magukat.

 

Közlekedés

A 4-6-os villamos megállója és a 4-es metró Rákóczi téri állomása a kaputól 2 perc alatt elérhető, autó elhelyezésére pedig a Rákóczi téri mélygarázsban van lehetőség.

 

Ajánlás

A lokációnak és az adottságoknak köszönhetően ez a lakás jó vàlasztás lehet első lakásvásárlóknak, vagy pároknak, akik a városi lét minden előnyét élvezni szeretnék. Ha bérbeadásban gondolkodunk, az egyetemek és a partyk közelsége miatt biztosak lehetünk benne, hogy nem lesz probléma a bérlők megtalálásával.

 

Ha felkeltettem az érdeklődését, ne habozzon, hívjon most!

53 m2 alapterület
2 szoba
5. emelet

53 m2
2 Szoba
Tégla
Felújított
Felújított
Villanyfűtés
Utcára
5. Emelet
5
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés