Eladó Családi ház, Budapest, XVI. kerület

99 000 000 Ft

Eladó Családi ház
Budapest, XVI. kerület

XVI. kerületben egyedi és újszerű családi ház eladó!

Budapest XVI. kerület Kendermag utcában, családi házas részen, 2003-ban épült, újszerű családi ház eladó. A belső kialakítást tágast terek, igényes anyaghasználat és kidolgozott részletek jellemzik.

 

Hatalmas a nappali és hozzá tágas, világos konyha és nagy terasz kapcsolódik, melyről a gondozott kertre nyílik kilátás és közvetlen kapcsolat.

 

A ház építését a jelenlegi tulajdonosok álmodták meg és a mai napig a szomszédban lakó mesterek kivitelezték. Az elmúlt bő 10 évben garanciális és más probléma sem jött elő.

 

Az ingatlan átgondolt kialakítása három ember kényelmes otthonának épült figyelve minden apró részletre. Az alsó szinten dupla garázs került kialakításra automata kapuval és garázsajtóval. A lakótér megközelíthető a garázs felől is ahol egy mosókonyhán keresztül érkezünk a közlekedőbe. 

 

Mosókonyha elvárt egy ilyen házban de a fenti fürdőből kiépített szennyes ledobó nem mindenhol természetes pedig az ilyen apró megoldás kényelmes és nagyon menő. Mosó konyha melletti tárolóban található a cirkó kazán, víz szűrő és lágyító berendezés is.

 

Az alsó szinten van még egy normális méretű dolgozó, vele szemben egy zuhanyzós fürdőszoba, illetve a tágas ablakos konyha, kamrával és beépített konyhabútorral és a nappali melyből szintén a belső kertre nyílik kilátás. A nappaliban van egy igényes és hangulatos kandalló is. 

 

A felső szintre egy kényelmes és szép lépcső vezet ahol szintén található fürdőszoba, de itt már sarokkáddal és dupla beépített mosdóval, illetve két élhető méretű hálószoba és egy gardrób is. Minden helyiség ablakos világos.  

 

A teljes telek parkosított, illetve intim a kertet körülőlelő tujasor miatt. Öntöző rendszer van kiépítve, évente 4-5 alkalommal egy bejáratott kertész tartja karban, ezen időszakok között 2 hetente a tulajdonos vágja le a füvet mert más dolga nincs vele.

 

Műszaki adatok:

 

Telek: 664 m2

Ház lakótér: 175 m2

Garázs: 32 m2

Terasz: 13,4 M2

Fűtése: Gáz cirkó kazán + kandalló

Klíma, riasztó van az ingatlanban.

 

Ha egy igazán jó mínőségben épült, átgondolt és igényes ingatlant keres akkor ezt ne hagyja ki!

175 m2 alapterület
664 m2 telek
4 szoba

175 m2
664 m2
4 Szoba
Tégla
Újszerű
Újszerű
Cirkó
Kertre néző
1
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés