Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület

49 990 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület

Nyugodt budai otthon belvárosi lehetőségekkel

II. kerület, Frankel Leó utcában kínálunk eladásra egy dél-keleti fekvésű, 63nm-es, teraszos (8m2), 2 és fél szobás, hat éve felújított lakást, egy kétszintes nagypolgári épületben.

 

A napfényes terekkel rendelkező otthonban két külön nyíló szoba, fürdő WC-vel, 5nm-es galériával rendelkező nappali, étkező, konyha, hangulatos 8 nm-es terasz szolgálja a család mindennapi kényelmét. Az előszobában található beépített szekrény segíti a rend fenntartását. Ablakai udvarra, kertre néznek, így feledtetve a budapesti nyüzsgést.

 

A lakás 2012-ben teljes felújításon esett át, gépészetileg víz-és villanyvezetékek, csatorna, burkolatok, nyílászárok, redőnyök cseréje történt. A fűtést konvektorok biztosítják, melynek téli költsége 15.000.-Ft/hó.  A további közművek egyedi mérés szerint fizetendőek. A közös költség 19.000.- Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot, biztosítást, lakástakarékot, szemétszállítást.


A lakás a Margit híd budai hídfőjéhez közel helyezkedik el, ezáltal gyorsan elérhető bevásárló központ, boltok, sportcentrumok, fürdők, kávézók, éttermek.  Több közelben lévő park és a Margitsziget közelséges biztosítja a szabadtéri programok lehetőségét.

 

Kiváló közlekedési adottságokkal rendelkezik busz, villamos, HÉV egyaránt megtalálható a környéken.  Az infrastruktúrának köszönhetően több egyetem és Pest belvárosa egyaránt gyorsan elérhető.

 

Az ingatlan családnak és kiadásra egyaránt alkalmas, mivel remek helyen található és jól elkülönülő terekkel rendelkezik.

 

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

63 m2 alapterület
2 + 1 szoba
Magasföldszint
Jó közlekedéssel

63 m2
2 + 1 Szoba
Tégla
Felújított
Felújításra szoruló
Konvektor
Udvari
Magasföldszint
2
Összkomfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés