Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület

63 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület

Elegáns, 2+1 szobás lakás a VIsegrádi utca legszebb házában

Eladó a XIII.ker., Újlipótvárosban, a Visegrádi utcában egy 91nm-es, 2+1 szobás, utcára és udvarra néző, K-Ny-i tájolású, jó állapotú, II.emeleti, erkélyes lakás.

 

Az épület az 1940-es években épült Bauhaus ház, zárt lépcsőházzal, márvány burkolatokkal. Jó állapotban van kívül-belül, látszik rajta, hogy a lakóközösség a szívén viseli a sorsát. A lakás ablakai az egyik oldalon egy zárt, ősfás kertre néznek, így garantált a jó levegő. Az utcai és az udvari nézetű helyiségek egyarànt napfényesek.

 

Műszaki álllapot

Az ingatlan jó állapotban van, az utolsó felújtása 10 évvel ezelőtt történt. A víz- és elektromos vezetékek cseréje megtörtént, a nyílászárók és a parketta eredetiek, jó állapotban vannak. A fűtést és a meleg vízellátást távhő biztosítja.

 

Környék

Újlipótváros Budapest egyik legkedveltebb kerülete. Ennek egyik oka az itt található épületek minősége, a második a lakóközösség összetétele, a harmadik pedig a kiemelkedő infrastruktúra. Szinte nincs olyan ház, aminek az aljában ne működne egy kis vállalkozás, kávézó, étterem, szatócsbolt, vagy iroda. Az a tény, hogy ezek az üzletek nagy számban, egymás mellett prosperálnak, azt jelzi, hogy olyan környéken járunk, ahol van fizetőképes kereslet, tehát ahol jómódú emberek élnek.

Bevásárlási leheőséget a Lehel téri vásárcsarnokban, vagy a Westend City Centerben találhatunk, ahol a kínálat mindenféle igényt kielégít.

Ha színházba mennénk, a híres Vígszínház, vagy az Experidance produkció főhadiszállásául szolgàló RAM Colosseum gyalogos tàvolságra található.

Ahogy a tavasz közeledik, minden ember vágyik a szabadba. Ez a város legtöbb pontján nehezen megoldható. Újlipótváros az egyik kivétel, hiszen a Margit szigetre kijutni egy negyed órás, kényelmes sétába kerül, ahol az aktív sportolasra a futópálya, vagy a Palatinus strand úszómedencéje, kikapcsolódásra pedig a sziget füves tisztásai, vagy a Duna-part nyújtanak lehetőséget.

 

Közlekedés

A 76-os trolibusz megállója 100m-re található, a 3-as metró lehel téri állomása 3 perc, a körút és a 4-6-os villamos, 10 perc sétával elérhetők, így a város bármely pontjára egyszerűen eljuthatunk.

Autó tárolására a környező új épületek mélygarázsaiban, vagy a Hegedűs Gyula és Victor Hugo utca sarkán létesített parkolóban van lehetőség, de rend szerint a ház előtt is van parkolóhely.

 

Ajánlás

A szobák száma és mérete alkalmassá teszi a lakást arra, hogy egy akár 4 fős család részére kényelmes otthont biztosítson. 

Az épület lokációjának, és előkelő, múlt század elejét idéző kialakításának köszönhetően megfelelő lehet arra, hogy itt rendezzük be az irodánkat, és fogadjuk az ügyfeleinket.

Ha befeketetésre alkalmas ingatlant keres, szintén jó szívvel ajánlom ezt a lakást, hiszen az adottságai miatt biztos lehet benne, hogy bármikor eladható és kiadható ingatlant vásárol.

 

A lakás iránt nagy az érdeklődés, ezért ha lát benne fantáziát, keressen minél előbb, nehogy lemaradjon!

Hívjon most!

91 m2 alapterület
3 szoba
1. emelet

91 m2
3 Szoba
Tégla
Átlagos
Távfűtés egyedi méréssel
Vegyes
1. Emelet
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés