Eladó Téglalakás, Budapest, XI. kerület

66 000 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XI. kerület

XI. kerület központi részén erkélyes nagylakás eladó

XI. kerület legszebb családi házas környéken kínálunk megvételre egy nagyszerű adottságokkal rendelkező 143 nm-es, részben tetőtéri, erkélyes társasházi lakást.

 

Az ingatlan a kilencvenes évek közepén ráépítésként lett a társasház harmadik szintje, 2008-ban pedig egy műszaki és esztétikai felújításon esett át.

 

A zárt lépcsőházból az előszobába lépve érzékelhető a kényelmes kialakítás, 5 és fél szoba, nappali, étkezős konyha, tároló helyiség, egy kamra, 2 WC és 2 fürdőszoba várja új lakóját. A nappaliból a fakorlátos erkély a belső kertre néz, ahol egy kis faház egészíti ki a lakás tárolási lehetőségeit.

 

Az ingatlan két különnyíló szobája az étkezős konyha két oldalán helyezkedik el, a jobb oldali szobát a mellette lévő helyiségekkel, kis átalakítással, akár önálló lakrészként is lehet használni, illetve ideális lehet olyan hölgyek számára, akik gyermekkel otthoni vállalkozásban gondolkodnak. A lakás további szobái jól szeparáltan helyezkednek el így biztosítva az önálló életteret.

 

A 10 évvel ezelőtti felújítás során kicserélték a nyílászárókat, burkolatokat, kazánt, illetve redőny, szúnyogháló kialakítása történt. A lakáshoz éjszakai áram is van, külön mérőórával. A téli meleget cirkó biztosítja, közös költség tartalmaz épületbiztosítást, felújítási alapot, szemétszállítást, csatornadíjat és a közös részek takarítását is, díja:havi 33.000- Ft.

 

Az ingatlan egyik legvonzóbb tulajdonsága az elhelyezkedése. A környéken megtalálható minden, amit csak szeretnénk, iskolák, óvodák, Montessori általános iskola és közvetlen a szomszédban bölcsőde, boltok, játszóterek, szabadtéri sportolásra télen szánkózásra is alkalmas hatalmas park. Tömegközlekedési szempontból is kiemelkedő, a közelben van a 49, 19 villamos, 7, 58, 114, 153, 213, 214 busz, 4-es metró, a Kelenföldi pályaudvar

 

A lakást egyrészt ajánlom azoknak, akik egy 10 éven belül megtérülő befektetést keresnek, mivel az ingatlan adottságai tökéletesen megfelelnek kiadásra, akár több külföldi diák számára is.


Emellett olyan családoknak, ahol több gyermek van, és már igénylik a külön életteret, hiszen ez tökéletesen megoldható ebben a nagyszerű ingatlanban.

143 m2 alapterület
5 + 1 szoba
Tetőtér
Jó közlekedéssel
Tehermentes

143 m2
5 + 1 Szoba
Tégla
Kiváló
Cirkó
Kertre néző
Tetőtér
3
Dupla komfort
Nem akadálymentesített
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés