Eladó Téglalakás, Budapest, XXI. kerület

79 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XXI. kerület

A nyugalom szigete Csepel szigetén

Csepel- Kertváros Duna parthoz közeli részén kínálunk megvételre egy háromszintes 200nm-es álom otthont.

 

A „meseház” három szinten várja új lakóit. Minden szinten kényelmes és praktikus terek kerültek kialakításra a 4 évvel ezelőtti teljes felújítás során.

 

A földszinten egy étkező, egy konyha, egy fürdő és a télikertnek köszönhetően különösen napfényes nappali került kialakításra. A télikertből kilépve egy feszített vászonnal rendelkező, mészkő burkolattal ellátott teraszon élvezhetjük a reggeli napfényt és a csodálatos kert látványát.  

 

A nappaliban található lépcsőn jutunk fel az emeletre, ahol két szobát, egy WC-t és egy gardróbot találunk, és a galériás kialakításnak köszönhetően itt is uralkodik a természetes fény és nyitottság érzete.

 

Az alsó szintet elérhetjük a földszinten található előtérből, illetve külön bejárattal rendelkezik a ház hátsó részén, ezáltal alkalmas lehet kiadásra, illetve több generációs családok számára is. Ezen a szinten is található konyha, fürdőszoba és két szoba, emellett itt került kialakításra a kazánház, ahol cirkófűtés gondoskodik a téli melegről.

 

Az átalakítás során az itt található garázst megszűntették és egy kényelmes tároló került kialakításra. Az elektromos kaput megtartották és még egyet kialakítottak, hogy a két autó számára alkalmas beállási lehetőség a kert bal oldalán található épületben kényelmesen használható legyen. Az épület másik helyisége pedig tárolási célokat szolgál.  

 

Ideális ingatlan, ha magas mínőségű, önnálló házat keres és persze van ennyi pénze. Mert itt nem csak maga a ház hibátlan hanem a kert és udvar is. A megfizethető luxus.

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Szoba
Szoba
Szoba
Nappali
Amerikai konyhás nappali
Fürdőszoba + WC
Fürdőszoba + WC
WC
Tároló
Tároló
Hall
Konyha
Étkező
Közlekedő
Télikert
Előszoba
Gardrób
Garázs
Tároló
200 m2 alapterület
5 szoba

200 m2
5 Szoba
Tégla
Kiváló
Felújított
Cirkó
Részben bútorozott
3
Dupla komfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés