Eladó Téglalakás, Budapest, XXI. kerület

28 500 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XXI. kerület

Családok figyemébe! Csepel-Királyerdőn 3 szobás lakás eladó

A XXI. Kerületben, Csepel-Királyerdőn 2008-ben épült, 4 lakásos társasház 1. emeletén, egy 1+2 szobás, 60nm-es, gázfűtéses, jó állapotú lakás kültéri parkolóval eladó.

 

Műszaki állapot:

Az épület az életkorának megfelelően, modern anyagok felhasználásával épült, látszik rajta, hogy a lakóközösség gondját viseli. A lakás bár használt, de jó állapotban van, egy tisztasági festés után költözhető. A 60nm-es alapterület egy amerikai konyhás nappalit, plusz két, külön nyíló szobát foglal magában, így egy 3 vagy 4 fős családnak is kényelmes otthona lehet. Az előszobából nyíló két tárolóhelyiség egyike WC volt eredetileg, igény szerint vissza alakítható. Szintén az előszobából nyílik a padlás, ahol plusz egy szoba kialakítására van lehetőség. A télen a melegről cirkó-kazán, a nyári hőségben a hűvösről a klíma, a biztonságról pedig a riasztórendszer gondoskodik.

 

Környék:

Csend és nyugalom jellemzi az utcát, átmenő forgalom alig van. Ennek ellenére nincs távol a “civilizáció”, hiszen ha autóba ülünk, 8 perc alatt a Csepel-plázában lehetünk. De ha nem akarunk ilyen messzire menni, néhány sarokra találunk boltot, gyógyszertárat, iskolát és óvodát is, a népszerű Nádfeledes Csárda pedig gyalogosan negyed órányira található. A munkanapok végén felüdülés lesz otthagyni a város zaját, és haza jönni ide, kocogni, biciklizni, vagy pecázni a Duna-parton, amely egy kényelmes 10 perces sétával elérhető. Szintén közel van a Csepeli Strandfürdő, így a korán kelők akár már reggel 6-kor egy úszással indíthatják a napot, a kényelmesebbek pedig munka után jöhetnek hűsölni a nagy melegben.

 

Közlekedés:

Ha a kapuból jobbra indulunk, a Szentmiklósi úton a 152-es buszra, ha balra indulunk, a Szent István úton a 148-as buszra szállhatunk, 15 percen belül a Csepel Plázánál, 35 perc alatt pedig a Boráros téren lehetünk. Autóval ezt a távot negyed óra alatt járhatjuk meg.

 

Ajánlás:

Elsősorban kis családok figyelmébe ajánlom, akik szeretik a nyugalmat, és a csöndet, illetve akik nem szeretnének vállalni a nagy felújítással járó tortúrát. 

Pecások előnyben! :)

 

Ne maradjon le, hívjon most!

60 m2 alapterület
1. emelet
Sürgős

60 m2
1. Emelet
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés