Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület

42 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, XIV. kerület

Felújított lakás 2 szobával és garázzsal, Alsórákoson

A XIV.ker. Tihany téren egy teljes körűen felújított, cirkó fűtéses, 2 szobás, 55 nm-es, loggiás, DK-i tájolású lakás garázzsal és tárolóval, teljes bútorzattal eladó.

 

Az épület 1968-ban épült, 4 lakásos társasház, a homlokzata, lépcsőháza, és udvara jó állapotban van, látszik rajta, hogy a lakók törődnek vele, és rendben tartják.

A lakás teljes renoválása 2015-ben történt, és azóta karban van tartva, így az új tulajdonosának nem kell majd a felújítással bajlódnia, elég, ha a személyes holmiját hozza, és már költözhet is. Az alaprajz kiváló, minden helyiség az előszobából nyílik, két főnek ideális, de akár egy három fős családnak is kényelmes otthona lehet.

Minden lakáshoz tartozik egy melléképület, illetve egy kertrész, amelyet a tulajdonos a belátása szerint használhat, így akár 2 autó parkolása is megoldható a ház udvarában.

 

Környék:

Pest Rózsadombja – tartják sokan Zuglóról. Hangulatos villasorok, art deco lakóházak, szecessziós nyaralók éppúgy sorakoznak itt, mint az ’50-es évek első paneljei vagy a szocialista realizmus gyöngyszemei. Ez a sokszínű ingatlanállomány nagyméretű parkok, és fasoros utcák között helyezkedik el, az infrastruktúra pedig páratlan, hiszen a trolibuszok segítségével néhány perc alatt az Örs vezér terén, vagy a Keleti Pályaudvarnál lehetünk.

 

Ajánlom egy párok, kis családok, vagy a külön nyíló szobáknak köszönhetően egyetemista fiatalok figyelmébe

 

Hívjon most!

 

 

55 m2 alapterület
1. emelet

55 m2
Tégla
Felújított
1. Emelet
Megosztás:
Kapcsolat

Mlinárik Márton
Irodavezető

+36 70 466-0275
mlinarik.marton@ingatlan48.hu

Üzenetküldés