Eladó Téglalakás, Budapest, II. kerület

43 900 000 Ft

Eladó Téglalakás
Budapest, II. kerület

Zöldre néző, 3 szobás, dupla erkélyes lakás a Mammutnál eladó!

II. kerületben az Országút városrészben eladó egy,  2. emeleti dupla erkélyes, minden oldalon zöldre néző ablakokkal rendelkező, 1 nappali plusz 2 hálós felújított lakás, liftes társasházban.

 

Ajánlom az ingatlant egyetemistáknak vagy befektetésnek kiadásra a kiváló közlekedés és ellátottsága miatt, illetve mindenkinek aki a belváros közelségét keresi de az ablakon kinézve zöldet szeretne látni.

 

Az ingatlan egyik legnagyobb erőssége a dupla erkély, amiből az egyik gondozott csendes belső parkra néz, ahonnan friss levegő és nyugalom árad, míg a másik (hatalmas fákkal körülhatárolt) utcafrontra néz.

 

Az ingatlan másik erőssége a kiváló elrendezése, mert a 62 m2-en sikerült egy nagy erkélykapcsolatos és konyhával felszerelt nappalit kialakítani a közösségi élethez, a 2 hálószoba egymástól külön a lakás teljesen másik végében helyezkedik el, belső zöld parkra nyíló ablakokkal. A kihasználatlan terekben beépített szekrényekkel minden hely optimálisan ki van használva.

 

Az előszobából érhetjük el a különálló fürdőt és WC-t melyek ablakkal rendelkeznek a licthoffra, illetve az egyik hálószobában még egy gardrób is helyet kapott.

 

A lakás 10 éve teljesen felújításon esett át. Felújításra kerültek: víz, villany, csatorna. Új hő és hangszigetelő műanyag nyílászárok kerültek beépítésre, valamint felújításra került a teljes fürdőszoba, konyha és minden burkolat is.

 

A környéket kiváló lokáció és infrastruktúra jellemzi, akár bevásárlásról, egészségről vagy utazásról legyen szó. 

Pár lépésre található kisbolt, iskola és óvoda, 2 percre Spar, 5 percre Fény utcai piac és a Mammut bevásárlóközpont található. 

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem hívjon bizalommal!  

Helyiségek

Helyiség Méret (m2)
Nappali
Szoba
Szoba
Fürdőszoba
Közlekedő
Gardrób
WC
Erkély
Erkély
62 m2 alapterület
3 szoba
2. emelet
Jó közlekedéssel
Sürgős
Tehermentes

62 m2
3 Szoba
Tégla
Átlagos
Házközponti fűtés
Vegyes
Részben bútorozott
2. Emelet
1
Összkomfort
Bevezetve (230 Volt)
Van
Közműhálózatba bekötve
Megosztás:
Kapcsolat

Kóré Norbert
Irodavezető

+36 70 466-0279
kore.norbert@ingatlan48.hu

Üzenetküldés